Vibrator: Hvilken er bedst

af Kristine Frisenfeldt Horn den 16/07/2013

i Artikler om sex og orgasme

Der findes et væld af forskellige typer vibratorer på markedet – og et nærliggende spørgsmål vil være: “Hvilken er bedst?”

Svaret er dog ikke så lige til, for det afhænger selvfølgelig af hvilken stimulation du finder behagelig og det ved kun du. Som kvinder er vi forskellige.

Når det er sagt er der een vibratortype, der lige siden den kom frem for 40 år siden bliver ved med at være den mest populære blandt verdens kvinder; ball-top vibratoren også kendt som en “magic wand”.

Ball-top vibratoren blev introduceret på det amerikanske marked af firmaet Hitachi. Egentlig var Hitachi Magic Wand, produceret som et massageapparat til ømme muskler, men at dens salgs-succes fortæller at de amerikanske kvinder hurtigt fandt ud af at den er ekstremt velegnet til en helt anden form for massage.

Den legendariske butik Good Vibrations fra 1977, een af de første med særlig fokus på kvinders seksualitet påstår stadig at Hitachi Magic Wand er deres absolut bedst sælgende vibrator.

Ball-top vibratoren er en meget kraftig klitorisvibrator og selvom den er den mest populære vibrator verden over, behøver den ikke være netop din favorit. Prøv dig frem og lad din lyst guide dig.

 

 

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Skriv en kommentar

Forrige indlæg:

Næste indlæg: