Guide: Hvad er en magic wand

af Kristine Frisenfeldt Horn den 23/10/2013

Europe Magic wand, voupto

Læs her, hvorfor en magic wand ikke er et sexlegetøj, hvad der gør en magic wand anderledes, og find ud af, hvem der i sin tid gav magic wand kult status.

En “magic wand” er ganske enkelt en meget meget effektiv vibrator! Så kraftig at den ikke kan nøjes med batterier – den bruger “old school” ledning og strøm fra lysnettet. Punktum.

Ydermere, det er ikke nødvendigvis et stykke sexlegetøj – en kvalitets magic wand har i min optik meget mere at byde på.

Historien går mere end 40 år tilbage – til den gang dr. Betty Dodson begyndte at lære sine kursister, hvordan de kunne opnå orgasme og velvære ved hjælp af de kraftige vibrationer fra et massageapparat udviklet til massage af ømme muskler.

I disse år sker der en massiv udvikling indenfor sexlegetøj og derfor er det så fascinerende at de fleste butikker stadig erklærer at deres bedst sælgende orgasme-produkt er en variant af en “magic wand”.

Og så sagde jeg det – en variant  – for er en “magic wand” altid en “magic wand”?

Nej! Og her får du forklaringen.

Som du kan forestille dig, er vibrationerne i en vibrator ikke de samme uanset hvilken vibrator du har i hånden. Løbesko er også forskellige, ikk? Og sådan er det selvfølgelig også med en magic wand – du får ikke de legendariske kraftige vibrationer, som Betty Dodson løftede til kult-status, uanset hvilken magic wand du vælger.

Her på orgasmegaranti.dk hylder vi de meget kraftige og dermed super effektive vibrationer. Derfor mener vi, at en magic wand er kendetegnet ved følgende:

  1. En magic wand får strøm fra lysnettet – 230 V i Europa og 110 V i USA/Canada. (Obs! en opladelig magic wand er en batteridrevet magic wand – dvs. en almindelig vibrator).
  2. En magic wand har motor i håndtaget og leverer vibrationerne gennem en stærk fjeder til et blødt kugleformet hoved.
  3. En magic wand har et blødt hoved – med en kerne af metal – det giver tyngden i vibrationerne.

En magic wand er ikke et stykke sexlegetøj! – say what?

Langt de fleste magic wans langes i dag over disken i butikker, der sælger sex legetøj! Så hvordan kan man mene at en magic wand ikke er et stykke sexlegetøj?

Det kan jeg fordi der findes masser af kvinder, der aldrig kunne drømme om at købe et stykke sexlegetøj – men som alligevel har en magic wand i natbordsskuffen.

Det fortæller mig, at der er en væsentlig forskel.

Sexlegetøj er til for at “spice up” og sætte kulør på. En god magic wand er en investering – en kilde til daglig nydelse og velvære. Den er en del af dit personlige velbefindende. Den “quickie” der gør, at du kan vedligeholde din seksualitet og evt dit parforhold, selv i travle perioder i dit liv.

Ifølge en del henvendelser fra kunder i volupto.dk, så er en kvalitets magic wand noget du sørger for at få plads til i kufferten ved siden af træningstøjet, når du skal på ferie eller kursus. Det er en grundsten i et bevidst valg om at tage vare på dit seksuelle velvære. En del af dit personlige sexliv, som du ikke skifter ud, selvom du skifter partner.

En slags ultimativ frihed- fordi du får nem adgang til de sunde hormoner, som en orgasme sender gennem din krop.

Hvad er al den snak om ulovlige produkter?

mærkning af Europe Magic Wand

mærkning af Europe Magic Wand

Ak ja. Sidst men ikke mindst (og her får du årsagen til at Amok Marketing besluttede at udvikle Europe Magic Wand). Du har krav på sikkerhed!

Du har måske læst og hørt at man skal holde sig fra kinesiske kopi-wands. Ellers kan du hurtigt finde en artikel eller to på Google.

Det er en jungle derude og der er penge i sex. I dag er det desuden lettere end nogensinde før at bestille en ladning magic wands fra Kina – og derefter nyde godt af at forbrugeren har svært ved at vurdere kvalitet over nettet. Selv producenten af den gamle amerikanske legende Hitatchi, valgte i 2013 at “re-brande” sig som “Magic Wand Original” – med en guide på deres officielle side, til hvordan man i USA og Canada kan genkende en 110 V kopi.

På det punkt er branchen for sexlegetøj stadig meget uprofessionel. Endnu.

Køb din magic wand-klik her 

Der er en kæmpe forskel på at sælge batteridrevne vibratorer – som branchen er vant til – og så at sælge 230 V produkter. Selv store forhandlere har ikke forstået det endnu … eller også glemmer de det, når de ser de store marginer som konkurrenten kan lave, når han sælger udokumenterede produkter 😉

Vi tror på at den dag kommer – forhåbentlig snart – hvor det er lige så usandsynligt at din magic wand er ulovlig, som at din nye juice presser er det. Hvorfor skulle det være anderledes? Indtil da, kan du bruge denne guide.

3 tips til sikkerhed omkring magic wands – udviklet med baggrund i vores tekniske tests her på orgasmegaranti.dk

  1. Som udgangspunkt er du på den sikre side, hvis du køber en batteridreven magic wand – fx en opladbar. Ja, du går på kompromis med de effektive vibrationer, men sikkerheden vil som regel være i orden. Så længe du holder øje med phtalaterne…
  2. Vil du have de effektive vibrationer med i købet, som lednings-versionerne giver, så bed om dokumentation for CE inden du køber. Du har krav på det.
  3. Har du allerede købt en magic wand kan du undersøge den selv. Den skal virke uden en omformer – dvs. være lavet til 230 V. Og den skal som minimum være mærket korrekt – se eksemplet her fra mærkaten på Europe Magic Wand. Hvis der mangler nogle af oplysninger kan du være sikker på at den ikke opfylder lovkravene til 230 V produkter i Europa. Er mærkningen i orden viser det at producenten i det mindste er klar over at der er nogle krav, der skal overholdes 🙂

 

 

{ 1 kommentar… læs den nedenfor eller tilføj en }

Leif Ehlers februar 15, 2017 kl. 01:31

Spændt på at prøve

Svar

Skriv en kommentar