Om orgasmegaranti.dk

af Kira den 16/07/2013

Orgasmegaranti.dk er startet for at give dig som forbruger viden om vibratorer  – specielt verdens bedste; dem, der kaldes magic wand / ball-top vibrator / massager (kært barn har mange navne). Det er der 3 gode grunde til

  1. Ball-top vibratoren har de sidste 40 år været kendt som “verdens bedste vibrator “ – og i USA har mange butikker solgt den med “orgasmegaranti – eller pengene retur!”. En ren kult-figur i den amerikanske kvindes husholdning – men i Europa er kendskabet meget begrænset. Det skal der selvfølgelig gøres noget ved!
  2. En ægte ball-top vibrator er udviklet som et massageapparat og får strøm fra stikkontakten. Det gør den anderledes end alle andre former for vibratorer. Det betyder dels at den kan levere helt enestående effektfulde vibrationer (hvis den er lavet rigtigt) – men det betyder også at man som forbruger skal være på vagt! Når man har 230 V mellem hænderne (eller benene) kræver det tillid til forhandleren og producenten – for ingen almindelig forbruger kan se forskel – og det er ikke en myndighed, men producenten selv, der sætter CE-mærket på sit produkt. Se hvad sikkerhedsstyrelsen skriver om CE-mærkning.
  3. Erfaringen viser desværre at der på markedet i dag forhandles ball-top vibratorer, der IKKE opfylder de europæiske sikkerhedskrav. Det ironiske er, at mens ingen ville finde sig i at købe en blender i El-giganten, der ikke levede op til sikkerhedskravene – så lokkes kvinder dagligt til at gå i seng med sexlegetøj, der ikke er sikkerhedsgodkendt.

Vi håber at vi med Orgasmegaranti.dk kan sætte fokus på kravet om sikkert sexlegetøj, bringe ball-top vibratoren ind i den europæiske kvindes bevidsthed – men først og fremmest – krydre jeres tilværelse med anekdoter om “natbordsdronningen” og andre fornøjelige input.

God fornøjelse,

Kira, Kristine og Jesper

PS. Hvis du vil vide mere om hvem vi er, så får du detaljerne her.

 

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Skriv en kommentar