Sådan kan fitness og sex hænge sammen: Coregasm

af Kira den 11/01/2014

i Artikler om sex og orgasme

Kvinders orgasmer kan være meget forskellige. De kan være himmelråbende fantastiske til meget små og meget korte. Nærmest lidt lige meget. Dette kan afhænge af, hvor fuld, høj, liderlig eller træt kvinden er.

Screen Shot 2014-01-11 at 5.55.31 PM
Læs også: Hvad er en Magic Wand og hvad siger andre om den

En kvindes orgasme, er ofte forbundet med kramper i pelvis eller vaginalt. Dette kan den opmærksomme mand også mærke under samlejet i visse tilfælde, afhængig af, hvor stærk orgasmen er. Ud over disse kramper, er det naturligt for kvinder at føle en overflod af dejlige fornemmelser, som ender med et skønt brag. Efterfølgende, er de afslappede og mærker følelsen af ro i kroppen.

De fleste kvinder oplever orgasme gennem klitoris stimulation, snarere end gennem vaginal penetration. Så hvis du har svært ved at få orgasme med en partner, så prøv klitoris stimulation under, før eller efter vaginalt samleje eller oralsex. Onani kan også være et vigtigt skridt i at lære at være orgasmisk med en partner.

Når du har fundet ud af hvilken type touch og stimulation du nyder, vil du være bedre i stand til at give din partner (e ) nyttige praj.

Klitoris har en central rolle med hensyn til den stigning kvinden mærker under seksuel ophidselse. Under ophidselse svulmer klitoris op og det samme gør blodkarrene i hele bækkenet.
Du eller din partner kan stimulere din klitoris på en række forskellige måder, men et godt værktøj er en vibrator.   Et godt tip er  at direkte fokus på klitoris i lang tid kan bevirke, at de behagelige fornemmelser forsvinder, og i stedet erstattes af over – sensitive følelser og ubehag.

COREGASM: 
En coregasm er en orgasme der kommer  ved at kvindens kerneområde er spændt. Altså det vi også kalder core/abs/mavemuskler.
En mere uddybende forklaring på hvorfor nogle – eller mange – kvinder oplever orgasme under core og ben træning er ifølge Victoria Zdrok, sex terapeut således:

“En masse af kvinder kræver en opbygning af spændinger i benene, før de kan opnå frigivelse af orgasme,” siger hun. “Så, når en kvinde træner, frigives endorfiner og dopamin, som er nødvendige for en orgasme, kombineret med spændingen i abs og nedre ekstremiteter og kan dermed forårsage en klitoris stimulation”.

Joy Davidson, ph.d., og forfatter til Fearless Sex:

“Normalt er det kvinder, der allerede har meget stærk bækkenbund, der får coregasms. Når de laver nogle øvelser, der rammer den dybe kerne eller rammer dybt i forlår og inderlår, ender de med at automatisk klemme bækkenbund. Spænding af ​​kerneområdet og benmuskler, udløser nerveimpulser i bækkenområdet og hvis du laver flere gentagelser, vil du presse din bækkenbund igen og igen, og derved udløses coregasm.

Kilde: Mens Health

Se også: Europe Magic Wand – køb i dag, få i morgen 

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Skriv en kommentar

Forrige indlæg: