Om os

af Kira den 16/07/2013

Hvem er vi?

Kira og Kristine er kvinderne med missionen om at europæiske kvinder naturligvis skal have samme kendskab og adgang til de effektfulde vibrationer, som de amerikanske har haft i årtier! De er samtidig kvinderne, der lover at give dig underholdende men saglig syn for sagen.

Jesper er manden, der bakker op med ingeniør-teknisk snilde. Han tester og kontrollerer – for at kunne guide dig i, hvad du kan forvente af produkterne på markedet – og selvfølgelig hvilke produkter du ikke må stole på. Der er nemlig ikke en instans, der kontrollerer de europæiske sikkerhedskrav (CE) – det er op til forhandleren og producenten at sikre sig at deres produkter er i orden.

Vores historie

Da det i 2008 gik op for os, at der ikke fandtes een eneste lovlig ball-top vibrator på det europæiske marked, der ikke enten var gået på kompromis med vibrationer eller med sikkerhed, besluttede Kristine at det skulle der rettes op på! Beslutningen krævede 3 år – og en masse hårdt arbejde. Men i 2012 kunne Kristine og Jesper sælge den første moderne ball-top vibrator til det europæiske marked, der ikke var gået på kompromis med enten vibrationer eller sikkerhed.

Europe Magic Wand er stadig den eneste af sin slags. Men selvom ball-top vibratoren fx. i USA har kult-status og tilbedes af såvel brugere som eksperter som “verdens bedste vibrator”- så er smag og behag forskellig – og derfor skal der også her på Orgasmegaranti.dk være plads til alle de andre interessante vibratorer på markedet. Vi har selvfølgelig skabt Europe Magic Wand ud fra kvinders krav til en moderne legende – men vi er fortsat nysgerrige efter at forstå hvordan og hvorfor – og om det evt. kan gøres endnu bedre.

 

 

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Skriv en kommentar