Orgasme

Tips til (kvinders) orgasme

af Kira den 01/09/2013

i Artikler om sex og orgasme

Tips til orgasme, inspiration til dem der simpelthen ikke forstår hvor den bliver af. Orgasme er ikke noget man bare gør som kvinde, læs her hvorfor. 


Forspil

En vigtig del af at komme i humør og få orgasme for kvinder er at blive opstemt via forspil. Det er ikke noget der skal undervurderes. Både kvinder og mænd kan få gavn af denne information.
Hvis du som kvinde føler det går for stærkt eller du som mand ikke helt forstår hvorfor din partner ikke rigtig viser tegn på at peake, kan det være fordi at hun er gået kold før tid, grundet manglende opvarmning. For mænd betyder det måske ikke så meget, det lader til, at de ret hurtigt kan blive ophidsede uden det store besvær, men for mange kvinder er det ikke tilfældet.
Forplay kan indebære at kysse, forkæle, etc. de erogene zoner. Nakken/halsen, inderlår, øreflipperne, brystvorterne med fingre, tunge eller læber.
Nogle mænd tror de kan sprinte sig igennem, mensandheden er, at her er tale om en marathon. Chancen for, at hun kommer er meget mindre, hvis ikke hun er særdeles ophidset FØR sex indtræffer. Til gengæld, er hun ophidset før, vil hun nærmest tigge om en orgasme. Her må der godt teases lidt, det gør det kun endnu frækkere.

Pentration
Penetrer hende halvvejs med penis. Langsomt. Stop. Hold lange pauser indtil hun mildest talt ikke kan holde det ud længere. Dette er med til at øge intensiteten.

Leg
Hvis en kvinde kan opfordres til at lege med sig selv er dette et stort plus. De fleste kvinders orgasmer kommer eller boostes af at klitoris bliver stimuleret.

Enden er nær…
Måske i mere end een forstand. Hun er ved at komme, du penetrerer fuldt ud, og skal det virkelig være fantastisk, stimuler hende analt. Bare lidt. Det vil booste hendes orgasme endnu mere.

Kvinder, denne artikel er også til inspiration for jer. Det er måske ikke altid let at forklare sin elskede hvad man vil have, dette kan måske bruges som inspiration.

Hvad synes du?

Læs også:  CE mærket og sundhed i højsædet

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Skriv en kommentar

Forrige indlæg:

Næste indlæg: