Hitachi Magic Wand: De hårde facts

af Jesper Rubech Rasmussen den 16/07/2013

i Anmeldelser af Magic Wands

De hårde facts

Hitachi Magic Wand er taget med på bloggen her på grund af dens historie og på grund af at det er den der oprindelig har lagt navn til den kategori af “Wands” vibratorer der findes på markedet i dag.

Hitachi Magic Wand er betegnet som “the cadillac of vibrators”. Den så dagens lys for over 40 år siden, og på selve apparatet er der stort set ikke ændret noget siden.

Den har desværre aldrig fundet den store udbredelse i resten af verden da den er produceret til at køre på 110 V spænding og derved ikke er lovlig at sælge og benytte i andet end Nord Amerika. Hitachi gør sit for at deres forhandlere i USA ikke skal sælge ud af landet (kilde bl.a.: hemagicwandshop.com)

Vibrationerne

For Hitachi Magic Wand (HMW) taler den 40 år lange historie og brugernes anmeldelser for sig selv. Når over 90% af en gruppe an-orgastiske kvinder kan få orgasme med dette apparat for første gang i en rundkredsforsamling (Clinical Holistic Medicine: Teaching Orgasm for Females with …), så er man i en liga for sig selv.

Hvordan bliver vibrationerne så til?

Som det kan ses på billedet herunder så indeholder HMW en motor med en påmonteret fan, som driver en vægt monteret i massageapparatets aluminums hoved. Motoren er koblet direkte til de indkomne 110 V og ensrettet, så det betyder at motoren drives ved en DC spænding på 155 V. Kontakten vælger imellem en halv og dobbelt ensretning, som resulterer  i en hastighed på henholdsvis ca. 5000 og 6000 rotationer/minut i henholdsvis gear 1 og 2.

På billedet herunder ses vægten inde i apparatets aluminumshoved.

 

Læs mere om hvorfor der er forskel på vibrationer: Vibrationsguide

Læs mere om hvordan de forskellige målinger er foretaget: Målinger

Hvad er der at se på graferne?

På nedenstående graf kan du se acceleration- og displacement plottet som funktion af de to hastigheder som Hitachi Magic Wand har. Hvis du vil se og sammenligne lige netop den her graf for alle de testede vibratorer kan du se dem samlet her: Samlede grafer for vibrations test

For Hitachi Magic Wand er displacement målt i størrelsesordenen 1100 um og accelerationen på henholdsvis 110 og 200 m/s^2 i gear 1 og 2. På de 4 nederste linjer kan man se at håndtaget ikke afgiver de store vibrationer og er derved behageligt at holde på i længden.

 

På nedenstående tre grafer kan du se min og max værdier for henholdsvis hastigheder, lydmåling og accelerationsmåling for de testede magic wands. Hitachi Magic Wand er oplyst til at have hastighederne 5000 og 6000 RPM. Som det ses ligger den meget tæt på disse værdier og der kan være lidt udsving fra den ene massager til den anden. Lydtryk ligger for de to hastigheder på henholdsvis 46 og 52 dB. Det er i den høje ende og kan ikke betegnes som lydløst (~<38 dB). På accelerationsgrafen kan man se at Hitachi Magic Wand har meget kraftige vibrationer ved begge hastigheder.

 

 

Massagerens hoved

Jeg er ikke klar over hvad materialet er, men det føles ret hårdt som en tynd plastic. Inden i den tynde plastic er der et skumindlæg som danner et blødt lag imellem aluminums hovedet og det tynde plastic hoved.

 

Sikkerhed

CE mærket

CE mærket er det obligatoriske mærke vi bruger på produkter der skal sælges på markedet i EU. Det sikrer overensstemmelse med de repektive standarder der gælder for det pågældende produkt.

Hitachi Magic Wand er ikke CE godkendt og derved ulovligt at sælge og benytte i EU, selv med en transformator påsat der er CE godkendt. Hitachi Magic Wand er lavet til at kunne sælges på det Nord Amerikanske marked som har 110 V spænding ved 60 Hz. I Europa har vi 230 V spænding ved 50 Hz.

Læs mere om de krav der stilles før man må påsætte et CE mærke på et produkt: CE generelt

Specifikationer

 • 110 V @ 60 Hz forsyning
 • 180 cm ledning med Amerikansk stik
 • 2 hastigheder
 • længde: 32 cm
 • vægt: 576 g

De blødere værdier

Brugeranmeldelser

Amazon.com

Ekstrabladet.dk

Climaximaal.nl (Hollandsk)

Fordele

 • De 40 år gamle vibrationer er stadig ikke overgået.
 • Meget kraftige vibrationer.
 • UL godkendt (Amerikansk godkendelse).

Ulemper

 • Ikke CE godkendt.
 • Kun to meget kraftige hastigheder (5000 og 6000 rotaioner/minut).
 • Lidt for kort og stiv ledning.
 • Ligger i den høje ende hvad larm angår.

Anbefalinger

 • Massagerens hvide hoved er næsten umuligt at af-/påmontere, så hvis du skal bruge attachements, så køb dem der skal sidde uden på det hvide hoved og ikke metalhovedet. Dem der monteres direkte på metalhovedet til indvendig brug vil også virke for kraftige til de to hastigheder som Hitachi Magic Wand har.
 • Problematikken med de for kraftige vibrationer kan løses ved at købe en boks som variabelt kan justere ned for spændingen til massageren.

Køb den her

Ca. pris i EU 999 DKR (134 €)

Da det ikke er lovligt at sælge og benytte et Hitachi Magic wand apparat i EU har vi valgt ikke at henvise til en forhandler. Vi anbefaler derfor en af de andre anmeldte vibratorer som er lovlige at benytte i EU.

{ 0 kommentarer… tilføj en nu }

Skriv en kommentar

Forrige indlæg:

Næste indlæg: